ΥΛΙΚΑ

225 γρ. βούτυρο
200 γρ. καστανή ζάχαρη
85 γρ. τυρί κρέμα
1 αυγό
Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι
350 γρ. αλεύρι
2 γρ. σόδα

Eκτέλεση:
Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με 25% βούτυρο, τη ζάχαρη και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν, για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε στη συνέχεια το αυγό, το χυμό και το ξύσμα από ένα πορτοκάλι. Ρίχνετε το αλεύρι με τη σόδα και χτυπάτε σε χαμηλή ταχύτητα. Βάζετε το μείγμα σε κορνέ και κόβετε σε μικρά μπαλάκια.

Εναλλακτικά χωρίς κορνέ, πλάθετε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας, που έχετε βρέξει με λίγο νερό, και τα τοποθετείτε με 2 - 3 εκ. περιθώριο μεταξύ τους πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 8 -10 λεπτά. Όταν ψηθούν θα είναι υγρά αλλά μόλις κρυώσουν θα στεγνώσουν, θα είναι τραγανά και υγρά στο κέντρο λόγω της κρέμας τυριού που περιέχουν.