Τι χρειαζόμαστε:

1 σακουλακι πατατες στρογγυλες κατεψυγμενες 
150 γρ. γκουντα
150 γρ. κεφαλοτυρι
1 κουτι μανιταρια τεμαχισμενα
1 κουτι γαλα εβαπορε πληρες
λιγο βουτυρο ή λαδι

Πώς το κάνουμε:

Λαδωνουμε [ή βουτυρωνουμε] το πυρεξ μας ή ενα μικρο ταψακι, και απλωνουμε τις πατατες [κατευθειαν απο τη καταψυξη].

Βαζουμε τα μανιταρια απο πανω, αφου πρωτα τα στραγγισουμε καλα.

Ριχνουμε και τα τυρια μας απο πανω, τριμμενα κι ανακατεμενα μεταξυ τους.

Στο τελος ριχνουμε το εβαπορε [οχι αραιωμενο], και ψηνουμε το φαγητο στο φουρνο στους 200 βαθμους για 20 λεπτα περιπου, μεχρι να ροδισει.