ΥΛΙΚΑ


2 κιλά σπανάκι
5 αυγά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλιά κοφτή κόκκινο γλυκό πιπέρι
αλάτι

Πώς το κάνουμε:

Καθαρίζουμε το σπανάκι, το σοτάρουμε για λίγο και μετά το βράζουμε.
Αφού τα έχουμε βράσει, τα σουρώνουμε και τα καβουρδίζουμε με το κρεμμυδάκι.
Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι.
Αφού καβουρδιστεί, ανοίγουμε λακουβίτσες στο σπανάκι, προσθέτουμε τα αυγά και αφού ψηθούν (γίνουν αυγά μάτια) τα σκεπάζουμε με το σπανάκι.
Είναι έτοιμο και πεντανόστιμο.