Τι χρειαζόμαστε:

κολοκυθάκια
αλεύρι
ξύδι
σκόρδο
αλάτι
ελαιόλαδο
λίγο νεράκι

Πώς το κάνουμε:

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ροδέλες και τα αλατίζουμε. Λαδώνουμε ένα οποιοδήποτε ταψάκι και στρώνουμε τα κολοκυθάκια.

Ψιλοκόβουμε όσο σκόρδο τραβάει η όρεξή μας και πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια. Πασπαλίζουμε με αλεύρι και ρίχνουμε από πάνω λιγο ξύδι.

Επαναλαμβάνουμε το ίδιο ακόμα μία φορά και τέλος ρίχνουμε λίγο νεράκι. Βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσουν.