Υλικά για τη ζύμη
70 γρ.αλεύρι  για όλες τις χρήσεις 
125 γρ.αλεύρι βρώμης
35 γρ.ζάχαρη άχνη
112 γρ.βούτυρο αγελάδος, κρύο, σε μικρούς κύβους

Υλικά για τη γέμιση
210 γρ.κρέμα τυρί, σε θερμοκρασία δωματίου
140 γρ.ζάχαρη
180 ml φρέσκο χυμό μανταρίνι
3 αυγά
2 κ.σ.ξύσμα από μανταρίνι

Για το σερβίρισμα
-λίγη ζάχαρη άχνη

Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλεύρι βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη και το κρύο βούτυρο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε με τα χέρια μας, τρίβοντας το αλεύρι να ενωθεί με το βούτυρο.

Η ζύμη μας θα είναι τριφτή και μαλακή.

Την πιέζουμε με τα δάχτυλά μας σε βουτυρωμένη ταρτιέρα, την τρυπάμε με πηρούνι, την καλύπτουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C και ψήνουμε την ζύμη στην ταρτιέρα για 13-15 λεπτά έως ότου ροδίσει. Τη βγάζουμε από το φούρνο και χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180°C.

Σε μπολ βάζουμε τη κρέμα τυρί και χτυπάμε με το μίξερ χειρός λίγο να γίνει λεία. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και τα αυγά και χτυπάμε να αναμειχθούν.

Τέλος, προσθέτουμε το χυμό μανταρίνι και το ξύσμα και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Ρίχνουμε τη γέμιση μέσα στην ψημένη ζύμη και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να μην είναι τρεμουλιαστή η κρέμα μανταρίνι. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε (τουλάχιστον 1 ώρα).

Εάν θέλουμε, σερβίρουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.