Τι χρειαζόμαστε:

Για τη ζύμη:
• 5 κούπες χλιαρό νερό
• 3 βανίλιες
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
• ελαιόλαδο

Για πασπάλισμα:
• μέλι (όσο θέλετε)
• κανέλλα (όσο θέλετε)
• ζάχαρη (όσο θέλετε)

Πώς το κάνουμε:
• Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
• Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά-σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
• Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
• Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!