Τι χρειαζόμαστε:

2 αυγά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
50 - 70 γρ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.

Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει. Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. 

Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.

Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά. 

Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες.