ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη

75 γρ. βούτυρο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
250 γρ. γάλα
100 γρ. ζάχαρη
450 γρ. αλεύρι
1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση
350 γρ. πραλίνα σοκολάτας
100 γρ. φουντούκια
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Λευκή κουβερτούρα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και χτυπάμε με ένα σύρμα.

Προσθέτουμε το αλεύρι και μία πρέζα αλάτι και χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο. Ρίχνουμε στο μείγμα το βούτυρο λιωμένο και ενσωματώνουμε. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα μπολ που προηγουμένως έχουμε ρίξει λίγο λάδι, καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να φουσκώσει για μία ώρα.

Μόλις φουσκώσει, αλευρώνουμε τον πάγκο και με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο παραλληλόγραμμου σχήματος.

Αραιώνουμε την πραλίνα με την κρέμα γάλακτος και, στη συνέχεια, την απλώνουμε στην επιφάνεια της ζύμης, αφήνοντας από την μία οριζόντια πλευρά 4 δάχτυλα κενό. Πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα φουντούκια.

Τυλίγουμε σε ρολό, διπλώνουμε τις άκρες, κόβουμε το ψωμί οριζόντια, δημιουργώντας δύο μπαστούνια και το πλάθουμε σε κοτσίδα. Το τοποθετούμε σε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ, την οποία προηγουμένως έχουμε αλευροβουτυρώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30’.