Νηστίσιμα σοκολατάκια με ινδοκάρυδο
Ένα γλυκό με γεύση που απογειώνει
Υλικά για 25 σοκολατάκια
1 κουτί βλάχας ζαχαρούχο
2 πακέτα ινδοκάρυδο των 200 γραμμαρίων
2 σοκολάτες κουβερτούρες των 250 γραμμαρίων
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το γάλα και ρίχνουμε λίγη λίγη την καρύδα ανακατεύοντας συγχρόνως τόση ποσότητα ώστε να το δούμε να φτάσει να πλάθετε δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε και τα 2 πακετα περισσεύει λίγο.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία η τα αφήνουμε και σκέτα για κέρασμα η λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπαίν μαρί τα κυλάμε μέσα τα ακουμπάμε σε σχάρα μην χαλάσει το σχήμα τους μέχρι να κρυώσουν.
Αν τα χρησιμοποιήσουμε για να κεράσουμε, τα βάζουμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστικής για πιο ωραία εμφάνιση, επίσης μπορούμε την ώρα που προσθέτουμε την καρύδα να προσθέσουμε μαζί και λίγο τριμμένο πορτοκάλι μαζί με λίγο ποτό λικέρ.
Αλλη ιδέα είναι να βάλετε ένα φουντούκι στην μέση και να το κλείσετε ή τριμμένο μπισκότο.
Γενικά μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές για ωραίο γευστικό αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσετε, είναι πραγματικά πολύ απλά εύκολα και ωραία.