Υλικά για 6 μερίδες:

8 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα 1,5%
1/3 φλιτζάνια αλεύρι
1 μέτρια ντομάτα ψιλοκομμένη
4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζανιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 φλιτζάνι (180 γρ.) τυρί μοτσαρέλα light τριμμένη
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Με ένα σύρμα χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ.

Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών σε ένα μικρό ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με τα λαχανικά, τη γαλοπούλα και το τυρί.

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, ψήνουμε για 15-20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο μέχρι να ροδίσει η ομελέτα.

Βγάζουμε από το φούρνο και με τη βοήθεια της λαδόκολλας πιάνοντας την ομελέτα από την μία μεριά αρχίζουμε να την τυλίγουμε, χωρίς όμως να τη σφίξουμε πολύ.

Τη τοποθετούμε σε μια πιατέλα, κόβουμε φέτες και σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα ή σαλάτα εποχής.