Καγιανάς με ντομάτα, φέτα και σκόρδο
Αυγά και ντομάτα σε μία συνάντηση μοναδική με την φέτα
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
2 ντομάτες ώριμες
2 κουτ. γλ. ζάχαρη
200 γρ. φέτα σκληρή βαρελίσια
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3-4 κουτ. γλ. φρέσκια ρίγανη
Οδηγίες:
Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες και τις βάζουμε μαζί με το ελαιόλαδο, την ζάχαρη και τα σκόρδα σε ένα τηγάνι να πάρουν μία βράση.
Ανακατεύουμε τα αυγά και ψιλοκόβουμε μέσα την φέτα. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι στην ντομάτα που βράζει. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Σερβίρουμε ζεστό σε πιάτο με λίγο τριμμένο φρέσκο πιπέρι ή επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.