ΥΛΙΚΑ 

Φύλλο Κρούστας για γλυκά
1.200 γρ. κίτρινη κολοκύθα
1 κουταλάκι κοπανισμένα γαρίφαλα
2 κουταλάκια κανέλα
3/4 φλιτζ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζ. ζάχαρη
1/2 φλιτζ. σταφίδα
Λάδι για άλειμμα των φύλλων
Αχνη ζάχαρη για σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Για 1 ταψί

Παίρνουμε το εσωτερικό της κολοκύθας και το τρίβουμε στο μεγάλο τρίφτη. Το ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη και όταν γίνουν μίγμα, το αφήνουμε για μισή ώρα.

Αφαιρούμε τα υγρά που έχουν βγει και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.

Αλείφουμε το ταψί με λάδι και απλώνουμε τα 7 φύλλα λαδώνοντάς τα ένα ένα. Αδειάζουμε τη γέμιση, τη στρώνουμε, γυρίζουμε τα περισσεύματα των κάτω φύλλων ώστε να ακουμπούν πάνω στη γέμιση και βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα.

Χαράσουμε την επιφάνεια ελαφρά και ψήνουμε για 40’ στους 170° c. Τοποθετούμε το ταψί στην κάτω θέση του φούρνου.

Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.