Το μενού του Tier et tout λίγες ημέρες πριν το Πάσχα εμπλουτίζεται με νέα πιάτα για όλους εκείνους που επιλέγουν αυτές τις μέρες να νηστέψουν. Με πρωταγωνίστρια τη γαρίδα σ’ όλες της τις εκδοχές ο έμπειρος σεφ Δημήτρης Σταμούδης δημιουργεί γευστικά πιάτα όπως το
Κριθαράκι με γαρίδες, ούζο κ αρωματικά ή τη σούπα γαρίδας με όξινα λαχανικά. Από το καθημερινό μενού της νηστείας δε θα μπορούσε να λείπει και το ψητό χταποδάκι με αρωματισμένη με σαφράν φάβα & λάδι μαϊντανού.


Όσο για το Μεγάλο Σαββάτο το Tier ετοιμάζει ένα ειδικό μενού που θα σας αποζημιώσει για όλες τις ημέρες νηστείας.

Μενού Μεγάλου Σαββάτου
Μαγειρίτσα με σπανάκι, καυκαλήθρες, συκωτάκια και άνηθο
Ανάμεικτη σαλάτα με μαριναρισμένα λαχανικά και βινεγκρέτ μπαλσάμικο
(Ανά 2 άτομα)
Αρνάκι κότσι σιγομαγειρεμένο με πουρέ πατάτας και λαχανικά
Ή
Osso bucco μοσχάρι γάλακτος με πουρέ πατάτας και φρικασέ μανιταριών

Σουφλέ “τσουρέκι” με παγωτό βανίλιας
(Ανά 2 άτομα)
(Τιμή μενού ανά άτομο 35€)