ΥΛΙΚΑ

1 αβγό
1 ποτήρι κρασιού γάλα
1 ποτήρι κρασιού ηλιέλαιο
2 χούφτες άσπρο σουσαμάκι
1 χούφτα μαύρο σουσαμάκι
200 γρ. μανούρι σε ροδέλα
λίγο αλεύρι
1-2 φέτες λεμόνι για γαρνίρισμα
αλάτι
πιπέρι
μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.

Χτυπάμε το αβγό με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Αλευρώνουμε το μανούρι από όλες τις πλευρές.

Το βουτάμε στο μπολ με το μείγμα και τέλος το πανάρουμε με τα σουσάμια από όλες τις πλευρές.

Το τηγανίζουμε, μέχρι να ροδίσει και το σερβίρουμε στο πιάτο. Από πάνω ρίχνουμε το μέλι και όποιος θέλει προσθέτει στη μπουκίτσα του και λεμονάκι.