Χοιρινό με ντοματίνια, jalapenos και μέντα
Και χυμό Lime
Υλικά:
2 κ.σ. ελαιόλαδο,
4 κομματάκια χοιρινής μπριζόλας χοντροκομμένα,
Αλατοπίπερο,
1 χούφτα τοματίνια, κομμένα στη μέση,
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες,
2 κ.σ. ψιλοκομμένες πιπεριές jalapenos,
4 μικρά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα,
¼ κούπα ψιλοκομμένη μέντα,
2 κ.σ. χυμός lime
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Αλατοπιπερώνετε και τις δυο πλευρές από τα μπριζολάκια και τα σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν, για περίπου τρία λεπτά στην κάθε πλευρά, ανάλογα με το πόσο χοντρά είναι.
Για την σάλτσα, ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε αλάτι ή πιπέρι κατά προτίμηση. Περιχύστε τα μπριζολάκια με την σάλτσα και σερβίρετε.