Υλικά συνταγής

4-5 πατάτες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ή θυμάρι


Εκτέλεση συνταγής

Κόβετε τις πατάτες όπως θα τις κόβατε για το τηγάνι ή τη φριτέζα Τις ξεπλένετε καλά με κρύο νερό και τις στραγγίζετε. Τις ρίχνετε σε αντικολλητικό ταψί.

Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι. Ανακατεύετε τις πατάτες καλά με τα χέρια σας.

Ψήνετε στον αέρα στους 180°-200° C μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε σκέτες, πασπαλισμένες με τυρί ή συνοδευμένες από ένα ντιπ.