ΥΛΙΚΑ

1 κιλό γιαούρτι με λιπαρά

2 σκελίδες σκόρδο

2 αγγουράκια τριμμένα και στραγγισμένα πολύ καλά

Μισό ποτήρι του κρασιού λάδι

Λίγο αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι

4-5 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ πρόσθεσε το γιαούρτι και το αγγούρι τριμμένο στο τρίφτη και στραγγισμένο. Πρόσθεσε το τριμμένο σκόρδο, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και τέλος τον άνηθο και ανακάτεψε καλά. Βάλε στο ψυγείο και βγάλε την ώρα που θα είναι να σερβίρεις.