i87wi2bu0b2iaqdjpssb
Γεύσεις

Πιπεριές γεμιστές με κους κους

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

2 πιπεριές μεγάλες (1 κόκκινη και 1 κίτρινη)
50 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
80 γρ. κους κους προβρασμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση, τις καθαρίζουμε από τους σπόρους και τις μισές τις κόβουμε τετραγωνάκια.
Τα 2 άλλα μισά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό να βράσουν και να μαλακώσουν.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο και σοτάρουμε τα κομματάκια από τις πιπεριές.
Προσθέτουμε ύστερα λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε ύστερα το κους κους, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και λίγο ακόμα νερό και αφήνουμε να βράσουν για 5-10 λεπτά.
Σκεπάζουμε ύστερα και αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει καλά το κους κους.
Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις πιπεριές και σερβίρουμε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα