Πεντανόστιμοι κοτοκεφτέδες
Με παρμεζάνα και μπέικον
Υλικά
Κοτόπουλο 1 κιλο
Αυγά 4
Μπέικον 4 φετες ψιλοκομμένες και σοταρισμένες
Παρμεζάνα 1 φλυτζάνι τριμμένη
Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο
Καρότο 1 τριμμένο
Σκόρδο 2 σκελίδες τριμμένες
Αλάτι - πιπέρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ανάλογα τα κομμάτια για το πανάρισμα
Αυγά ανάλογα τα κομμάτια για το πανάρισμα
Φρυγανιά τριμμένη ανάλογα τα κομμάτια για το πανάρισμα
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Οδηγίες
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, το βράζουμε και όταν κρυώσει πετάμε την πέτσα ,το ξεκοκαλίζουμε ,το τεμαχίζουμε και το λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, τα αυγά, τον μαϊντανό, το μπέικον, το καρότο, το σκόρδο και τέλος αλάτι πιπέρι.
Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στενόμακρα ,τα περνάμε από το αλεύρι να καλυφθούν και μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από την φρυγανιά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξουν και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.