Υλικά

Σφολιάτα 2 φύλλα
Τυρί για τόστ 12-15 φέτες
Ζαμπόν 12-15 φέτες
Μανιτάρια 15-20 φρέσκα κομμένα σε φέτες
Ντοματίνια 15-20 κομμένα σε φετούλες


Οδηγίες

Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια του φέτες από το τυρί του τοστ και από το ζαμπόν.

Από πάνω στρώνουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια τα οποία τα έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες.Ξεκινάμε να διπλώνουμε σε ρολό, όσο πιο σφιχτά μπορούμε.

Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και σε διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.

Βγάζουμε το πρώτο ρολό και το κόβουμε σε φετούλες περίπου 2 cm .Τις στρώνουμε σε μια λαμαρίνα στην οποία έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-25 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν καλά).Κάνουμε το ίδιο και με το άλλο ρολό σφολιάτας.