Υλικά

Πιπεριές Φλωρίνης 7 τεμ
Κοτόπουλο στήθος 100 γρ βρασμένο
Κεφαλοτύρι 100 γρ τριμμένο
Καρότο 1 μικρό τριμμένο
Ανθότυρο 50 γρ
Άνηθο 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
Πάπρικα λίγο
Κρεμμυδάκι φρέσκο λίγο ψιλοκομμένο
Μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας
Αλάτι- πιπέρι
Νερό για το βράσιμο


Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους, τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε καλά.

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει. Αφού βράσει το τεμαχίζουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε και όλα τα υλικά (εκτός από τις πιπεριές), ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε την γέμιση στο ψυγείο για 60 λεπτά. Στην συνέχεια γεμίζουμε τις πιπεριές, πιέζοντας να μην μείνει κανένα κενό και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις σερβίρουμε.