Υλικά

Άνθος αραβοσίτου 2 φακελάκια σοκολάτα Γιώτης (όχι της στιγμής)
Γάλα 1 λίτρο
Κακάο 6 - 8 κουταλιές σούπας
Ζάχαρη 2 ποτήρια
Νερό 1 ποτήρι
Βανίλια 1 (αν θέλουμε)


Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , την ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν καλά.

Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και το άνθος αραβοσίτου , το λιώνουμε καλά και το συμπληρώνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.

Γεμίζουμε μπολάκια με το μείγμα που φτιάξαμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.

Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο.

Αν θέλουμε τα γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ή ινδική καρύδα τριμμένη