Υλικά

2 ποτήρια μικρή ρόκα
1 μαρούλι ρόσσο ή σγουρό
1/4 ή 1/2 αβοκάντο σε φέτες
1/4 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1/4 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
8-10 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
6 στικς καβουρόψιχας (crab sticks)
1/2 ποτήρι βρασμένο καλαμπόκι
Για το ντρέσινγκ:
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από το αβοκάντο.
Προσθέστε τα στικς καβουρόψιχας σε λωρίδες ή αν επιθυμείτε σε κυβάκια κομμένα. Προσθέστε επίσης το καλαμπόκι.
Ετοιμάστε το ντρέσινγκ και τοποθετήστε το για 1/2 ώρα στο ψυγείο να παγώσει.
Βάλτε το ντρέσινγκ στη σαλάτα λίγα λεπτά πριν σερβίρετε και ανακατέψτε καλά.
Τέλος, απλώστε από πάνω τις φέτες από το αβοκάντο!!!

ΠΗΓΗ:Οι συνταγές της παρέας