Υλικά

Φαρίνα 2 1/2 ποτήρια
Αυγά 3 τεμ
Ηλιέλαιο 1/2 ποτήρι
Γάλα 1/2 ποτήρι
Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη
Ροδάκινα 4 τεμ
Άχνη ζαχαρη για πασπάλισμα


Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη και τα αυγά τα χτυπάμε με το μίξερ καλά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.

Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα, τη βανίλια,το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί. Καθαρίζουμε τα 3 ροδάκινα και τα κόβουμε σε κομματάκια.

Τα βάζουμε μέσα στο μείγμα ανακατεύοντας με ένα κουτάλι, βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το μείγμα μας.

Το ένα ροδάκινο που έμεινε το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε λεπτές φέτες τις οποίες τις στρώνουμε πάνω από το μείγμα μας.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40 – 45 λεπτά. Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα να δούμε ότι δεν αφήνει υπολείμματα το μείγμα μας και το βγάζουμε από τον φούρνο.

Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.