Υλικά

Μοσχάρι σπάλα 2 1/2 κιλό
Κεφαλογραβιέρα 1/2 κιλό (ή κεφαλοτύρι)
Σκόρδο 2-3 σκελίδες
Πατάτες 1 κιλό
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Πλένουμε και καθαρίζουμε το κρέας και το αφήνουμε να σουρώσει. Βάζουμε τα κομμάτια από το κρέας σε μεγάλο μπολ, κόβουμε το τυρί και τις πατάτες σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ρίχνουμε και την ρίγανη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Παίρνουμε την λαδόκολλα (αντικολλητικό χαρτί) και βάζουμε όλα τα υλικά μας μέσα.

Τοποθετούμε την λαδόκολλα σε ένα ταψί και την δένουμε με έναν σπάγκο σαν πουγκί, προσθέτουμε λίγο νερό στο ταψί μας για να μην καεί το ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 1/2 ώρες.