Υλικά

Κουβερτούρα 250 γρ
Ελαιόλαδο λίγο
Σταφίδες ξανθές 1 μπολάκι
Βερίκοκα ξερά 1 μπολακι ψιλοκομμένα
Δαμάσκηνα 1 μπολάκι ψιλοκομμένα χωρίς κουκούτσι
Κονιάκ 1 μπολάκι

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα μας και τα μουσκεύουμε στο κονιάκ για 30 λεπτά για να πάρουν γεύση. Μετά τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Σε μια κατσαρόλα που βράζει το νερό βάζουμε μέσα ένα μπολ και λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο λάδι για να αποκτήσει γυαλάδα.

Στην συνέχεια αδειάζουμε τα φρούτα μας μέσα στην σοκολάτα, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα μας πάνω σε λαδόκολλα.

Αφήνουμε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε σε κομμάτια.