Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα με λαχανικά ψητά
jzbh8nhwezzxovsu7j1n
Γεύσεις

Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα με λαχανικά ψητά

Παραδοσιακός μεζές παντός καιρού


Υλικά


1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
3 πιπεριές ( πράσινη, πορτοκαλί ή κίτρινη ή κόκκινη) κομμένες σε λωρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 ντομάτα στυμμένη
2 κουταλιές μουστάρδα
θυμάρι
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Διπλώνουμε στα δύο τη λαδόκολλα. Στο κέντρο της τοποθετούμε το κρέας κομμένο σε κομμάτια και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε θυμάρι και
κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.

Τοποθετούμε το «πακέτο» σε ένα ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 1 ½ με 2 ώρες.
Ανοίγουμε το φούρνο, κόβουμε με ένα ψαλίδι τη λαδόκολλα από την πάνω πλευρά και αφήνουμε το κρέας να ροδίσει.

Το συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου και λαχανικά ψητά ( ντοματινια, κολοκύθια, πιπεριές κα )

tasty-day.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα