Υλικά
1 πακέτο λεπτά νουντλς ρυζιού
Δύο στήθη κοτόπουλου κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1-2 πιπεριές φλωρίνης
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1-2 καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους
Μία χούφτα αρακά (προαιρετικά)
Μία χούφτα καλαμπόκι
Λίγο λάδι καρύδας
Σόγια

Εκτέλεση
Βάζουμε το γουκ (αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε μία φαρδιά κατσαρόλα με μεγάλο πάτο) το λάδι καρύδας και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι. Το γυρίζουμε μερικές φορές μέχρι να γυαλίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο.

Αφού το γυρίσουμε κι αυτό μερικές φορές, προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και λίγο αλάτι. Τα ανακατεύουμε διαρκώς για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζωμό κοτόπουλου και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ζωμό κάθε φορά που τον πίνει, γιατί δεν θέλουμε να έχει πολλά υγρά.

Στο μεταξύ, βράζουμε τα νούντλς σε αλατισμένο νερό για όσα λεπτά γράφουν στη συσκευασία τους. Μόλις το κοτόπουλο με τα λαχανικά είναι έτοιμα, προσθέτουμε στο γουοκ (ή στην κατσαρόλα) τα βρασμένα νούντλς.

Ανακατεύουμε να πάνε τα υλικά παντού. Προσθέτουμε όση σόγια μας αρέσει (θέλει προσοχή γιατί είναι αλμυρή) και σερβίρουμε.