Πάνω σε μια φέτα τοστ βάζουμε στο κέντρο 1 κ.γ. μαργαρίνη με βούτυρο, 1 κ.γ. μέλι και πασπαλίζουμε όλο το ψωμί με κανέλα.
Κόβουμε τη μπανάνα σε λεπτές ροδέλες και την απλώνουμε στη φέτα ψωμιού. Από πάνω βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι στο κέντρο κι από πάνω 1 κουταλάκι μαργαρίνη με βούτυρο.
Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμί. Ψήνουμε χωρίς να πιέσουμε την τοστιέρα. Πασπαλίζουμε προαιρετικά με άχνη ζάχαρη αφού ψηθεί το τοστ μας.