Σολωμός με σάλτσα τυριού και μουστάρδας
xnflerwlguivfejkuxxm
Γεύσεις

Σολωμός με σάλτσα τυριού και μουστάρδας

Με κεφαλογραβιέρα ή καπνιστό τυρί μετσοβόνε

Υλικά

Σολωμός 5 φιλέτα
Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη ή καπνιστό τυρί μετσοβόνε
Βούτυρο 4 κουταλιές της σούπας
Μουστάρδα πικάντικη 1 κουτάλι της σούπας
Κρέμα γάλακτος 3 κουταλιές της σούπας
Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι λίγο να μην καεί και το ρίχνουμε σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα στο ταψί ή το πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνουμε με το βούτυρο.

Ανάβουμε το φούρνο στο γκρίλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα φιλέτα για περίπου 4 λεπτά. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ πολύ καλά.

Γυρίζουμε τα φιλέτα και από την άλλη μεριά και τα περιχύνουμε με το μείγμα που έχουμε φτιάξει και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Μόλις ροδίσουν σβήνουμε τον φούρνο.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα