Ροδάκινα 5-6 τεμ Ζάχαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας Κρασί κόκκινο 5-6 κουταλιές της σούπας
Οδηγίες
Πλένουμε τα ροδάκινα,βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Προσθέτουμε στο καθένα ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).
Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια.