Υλικά

Παντεσπάνι 1 μεγάλη βάση βλ συνταγή Τούρτα τιραμισού
Αυγά 2
Παγωτό παρφέ βανίλια 6 μπαλάκια
Αμυγδαλόψιχα 100 γρ τριμμένη
Φρυγανιά 7 κουταλιές της σούπας τριμμένη
Γάλα 5 κουταλιές
Ρούμι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Κόβουμε το έτοιμο παντεσπάνι με φορμάκι 6 εκ, 12 δισκάκια, τα βρέχουμε με το ρούμι, βάζουμε στα 6 δισκάκια τις μπάλες παγωτού και τα σκεπάζουμε με άλλα 6 δισκάκια που κόψαμε.

Τα πιέζουμε να εφαρμόσουν καλά σαν σάντουιτς. Τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνουν πολύ καλά (περίπου 3 ώρες).

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, βουτάμε μέσα τα παγωμένα κομμάτια που φτιάξαμε, μετά τα βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά που την ανακατέψαμε με την αμυγδαλόψιχα και τέλος τηγανίζουμε πολύ γρήγορα σε καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές και σερβίρουμε αμέσως.