Υλικά

1 κ. χοιρινό κομένο σε κομματάκια για τηγανιά
1/2 κ. μανιτάρια μικρά στρογγυλά
4 παπάτες μέτριες
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέκο θυμάρι
1 κύβο για ζωμό
2 φλ. ζεστό νερό
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι Λάδι

Εκτέλεση

Σε 3 διαφορετικά μπολ μαρινάρουμε χωριστά το χοιρινό, τα μανιτάρια κομένα στα 4 και τις πατάτες κομένες σε μικρά κομμάτια, με λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και φρέσκο θυμάρι.

Στη συνέχεια τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, χωριστά και σε μικρές ποσότητες, και τα ρίχνουμε σε στρώσεις μέσα σε μία γάστρα.

Έχουμε ανακατέψει σε ένα μπολ το ζεστό νερό, τον κύβο, λίγο λάδι, χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, μουστάρδα, μέλι, αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνουμε και τον ζωμό μέσα στη γάστρα, σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς 1 ώρα σκεπασμένο και γύρω στα 20 λεπτά ξεσκέπαστο για να πάρει χρώμα.

Πηγή: akispetretzikis.com