Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
1 λίτρο γάλα
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα ζάχαρη
3-4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 βανίλια

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά την κατσαρόλα με το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά για να μη μας κολλήσει η κρέμα. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ, τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, τη γέμιση και τέλος το δεύτερο φύλλο. Χαρακώνουμε λίγο τα κομμάτια.

Ψήνουμε τη μπουγάτσα στις αντιστάσεις στους 180-200 μέχρι να ροδίσει.

Όταν τη βγάλουμε απ' τον φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει, έπειτα κόβουμε τα κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.

Πηγή: tasty-day.gr