Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια μέτρια, τρυφερά
1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί τριμμένο ( ½ κεφαλοτύρι, 1/2 ένταμ)
4 αυγά
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
Αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια. Αλατίζουμε λίγο, τα στίβουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το τυρί, τον δυόσμο, το πιπέρι, τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά και το αλεύρι, ώστε το μείγμα να πήξει. Πρέπει να γίνει απαλή ζύμη ώστε οι κολοκυθολουκουμάδες να γίνουν αφράτοι.

Όταν κάψει το λάδι, ρίχνουμε μέσα τους κολοκυθολουκουμάδες αφού τους έχουμε περάσει πρώτα από το αλεύρι. Όταν ροδίσουν καλά, τους βγάζουμε.


Πηγή: tasty-day.gr