ΥΛΙΚΑ για τη ζύμη 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι κρασί 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ίσως και περισσότερο)
για τη γέμιση 5 μήλα κομμένα φέτες 5 κουταλ. σούπας κοφτές ζάχαρη 1 κουτάλι της σούπας κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα μήλα χωρίς νερό και προσέχουμε να μη λιώσουν. Αφού πιουν τα υγρά τους και κρυώσουν λίγο, τούς ρίχνουμε την κανέλα.
Φτιάχνουμε τη ζύμη με το καλαμποκέλαιο, το κρασί και το αλεύρι.
Δημιουργούμε μπαλάκια ζύμης τα οποία ανοίγουμε σε μικρά στρογγυλά φύλλα και τα γεμίζουμε με το μείγμα των μήλων. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για να ροδίσουν.