ΥΛΙΚΑ

6 έτοιμα σουβλάκια από φιλέτο κοτόπουλο
250 ml μαγιονέζα
10 γρ. μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών
Λίγο πιπέρι
Λίγη πάπρικα γλυκιά
Λίγη ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκίνα ετοιμάζοντας το μίγμα της μαγιoνέζας που θα απογειώσει τα κοτοσουβλάκια σου.

Ρίξε τη μαγιονέζα, το ζωμό και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα καλά.

Στη συνέχεια, ρίξε το μίγμα σε μια φαρδιά λεκάνη και βάλε μέσα τα κοτοσουβλάκια, αλείφοντάς τα καλά για να μαριναριστούν.

Δεν μένει παρά να τα ψήσεις στο γκριλ από όλες τις πλευρές και στο τέλος να τα πασπαλίσεις με λίγη ρίγανη και αλατοπίπερο.