Υλικά

2-3 φέτες μπέικον
8 αυγά
2 κούπες φρέσκο σπανάκι
¾ κούπας κότατζ τυρί
1 κούπα τυρί τριμμένο
Αλάτι-Πιπέρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα μανιτάρια
1 κούπα γάλα


Διαδικασία

Βράσε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα τηγάνι βάλε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αυγά με το γάλα. Πρόσθεσε τα τυριά, αλάτι και πιπέρι.

Ρίξε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι. Ρίξε από πάνω τα αυγά. Βάλε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Άφησε μέχρι να ψηθεί το αυγό περίπου για 20 λεπτά.

Η ομελέτα φούρνου με σπανάκι είναι έτοιμη!