ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πριν 59 λεπτά
Ψητό καρπούζι με μέλι και μυζήθρα
Μοναδική, φανταστική γεύση
Συστατικά
6 χοντρές φέτες καρπούζι
1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
6 κουταλιές γλυκού μέλι
6 κουταλιές του γλυκού ξινομυζήθρα
Οδηγίες
Κόβουμε 6 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι. Ζεσταίνουμε καλά την ψησταριά μας ή το σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε από μία κουταλία ξινομυζήθρα μία κουταλιά μέλι και τον φρέσκο δυόσμο.