Υλικά
1 ½ κιλό πατάτες
4κ.σ. ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
¼ κούπας γάλα πλήρες
200γρ. ανθότυρο
¼ κούπας ρόκα ψιλοκομμένη
πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Τις στραγγίζετε και τις λιώνετε σε μικρά κομμάτια μέσα στη κατσαρόλα, διατηρώντας τη φωτιά.
Προσθέτετε το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύετε. Μόλις πάρει μια βράση το μείγμα, ρίχνετε και το τυρί με το γάλα.
Ανακατεύετε συνεχώς για 2 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τη ρόκα, ανακατεύετε και σερβίρετε.