Υλικά

500γρ. πατάτες
200γρ. βούτυρο αγελάδος
1 σκελίδα σκόρδο μεγάλη, σπασμένη
200γρ. φέτα τριμμένη
πάπρικα
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε άφθονο αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Τις κόβετε κυδωνάτες.

Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις πατάτες με το σκόρδο.

Αλατίζετε ελαφρά και τις ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Στραγγίζετε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε με τη φέτα, πασπαλίζοντας με ρίγανη, πάπρικα και πιπέρι.