Υλικά
200 γρ οποιοδήποτε κοφτό μακαρονάκι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
1 φλιτζάνι ανάμεικτες πιπεριές
1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζάνι σπανάκι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 μεσαίου μεγέθους μελιτζάνα
1/2 φλιτζάνι ανάμεικτες ελιές
1-2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί ( διάφορα είδη )
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
150 γρ βούτυρο, κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε βραστό αλατισμένο νερό για περίπου 9 έως 11 λεπτά. Τα στραγγίζουμε.

Σε ένα τηγάνι ζεστάνουμε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρουμε τα για 2 λεπτά. Προσθέτουμε και τις μελιτζάνες και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Ακολούθως, τα μανιτάρια, τις ελιές και το σπανάκι.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε τον πουρέ ντομάτας και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το μισό τυρί. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε το υπόλοιπο του τυριού ομοιόμορφα και ολοκληρώνουμε με τη φρυγανιά. Προσθέτουμε τους κύβους του βουτύρου στην επιφάνεια το ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 160-180 βαθμούς.

πηγή:tastyday.gr