Υλικά

10-15 μπισκότα διπλά
1 φλιτζάνι μερέντα (μισή για τη ζύμη και την υπόλοιπη για τη γέμιση)
1 μεγάλο αυγό
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι


Οδηγίες

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς (πάνω-κάτω αντιστάσεις). Συγκεντρώνουμε όλα μας τα υλικά.

Σε μπολ ανακατεύουμε τη μισή μερέντα με το αυγό, μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.

Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.

Στρώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου αντικολλητικό χαρτί. Με αλευρωμένα χέρια, γιατί η ζύμη κολλάει, σχηματίζουμε μπαλίτσες και, χωρίς να τις πιέσουμε, τις τοποθετούμε στο ταψί.

Υπολογίζουμε να έχουν λίγη απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε για 12 λεπτά ακριβώς. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν για δέκα λεπτά.

Απλώνουμε λίγη μερέντα στο κάτω μέρος κάθε μπισκότου και σκεπάζουμε με ένα δεύτερο.

Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.