Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
Εύκολα μπισκότα με μερέντα
z09bu51heweqt66icnb1
Γεύσεις

Εύκολα μπισκότα με μερέντα

Γεμιστά και απολαυστικά

Υλικά

10-15 μπισκότα διπλά
1 φλιτζάνι μερέντα (μισή για τη ζύμη και την υπόλοιπη για τη γέμιση)
1 μεγάλο αυγό
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι


Οδηγίες

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς (πάνω-κάτω αντιστάσεις). Συγκεντρώνουμε όλα μας τα υλικά.

Σε μπολ ανακατεύουμε τη μισή μερέντα με το αυγό, μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.

Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.

Στρώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου αντικολλητικό χαρτί. Με αλευρωμένα χέρια, γιατί η ζύμη κολλάει, σχηματίζουμε μπαλίτσες και, χωρίς να τις πιέσουμε, τις τοποθετούμε στο ταψί.

Υπολογίζουμε να έχουν λίγη απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε για 12 λεπτά ακριβώς. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν για δέκα λεπτά.

Απλώνουμε λίγη μερέντα στο κάτω μέρος κάθε μπισκότου και σκεπάζουμε με ένα δεύτερο.

Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα