Υλικά

μια ορθογώνια φόρμα 24εκ
1 κουτί πτι μπέρ
200 ml κρέμα γάλακτος
125 γρ (1 μπάρα) κουβερτούρα
1 σφηνάκι γάλα

Οδηγίες

Σε μπεν μαρί βάζουμε τη κουβερτούρα να λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε συνέχεια για να ομογενοποιηθεί και να μην κολλήσει.

Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Τα βρέχουμε λίγο με το γάλα.

Τα ενώνουμε και τοποθετούμε στο ψύγειο στην κατάψυξη σε φόρμα σιλικόνης 24εκ η οποία γεμίζει μέχρι τη μέση, για τουλάχιστον 3 ώρες.