Τα υλικά μας

1/4 φλιτζάνι ζεστό (όχι καυτό) λάδι καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο καρύδας
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι χαρουπιού

2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο 
ξύσμα από 1 μεγάλο ακέρωτο πορτοκάλι

Βάζουμε το λάδι καρύδας σε ένα μικρό μπολ, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι χαρουπιού και το αμύγδαλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκαλιού. 
Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε θήκες σιλικόνης για σοκολάτες και φροντίζουμε να το στρώσουμε καλά σε κάθε θήκη. Αν δεν έχουμε θήκες σιλικόνης, τότε καλύπτουμε ένα πιάτο με χαρτί ψησίματος, μεταφέρουμε το μείγμα μας πάνω σε αυτό και το στρώνουμε καλά. Το ύψος του πρέπει να είναι περίπου έναν πόντο. Το ισιώνουμε κόβοντας με ένα μαχαίρι στα πλαϊνά και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν οι μπάρες μας.

πηγή:tastyday.gr