Υλικά:

-30 ντοματίνια
-30 φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
-250γρ. μοτσαρελάκια (30 κομμάτια)
-Ελαιόλαδο
-Ξύδι μπαλσάμικο
-Αλάτι
-Αποξηραμένος βασιλικός
-Πιπέρι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε τα ξυλάκια από τα σουβλάκια και μέσα από το καθένα περνάμε με σειρά ένα ντοματίνι, ένα μοτσαρελάκι, ένα φύλλο βασιλικού επαναλαμβάνοντας άλλες 2 φορές.

Βάζουμε τα σουβλάκια Caprese σε μία πιατέλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο, ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι, αποξηραμένο βασιλικό και σερβίρουμε.