ΥΛΙΚΑ

100 γρ. κορν φλέικς
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
150 γρ. βούτυρο
3 αβγά
300 γρ. αλεύρι 
10 γρ. κανέλα
150 ml γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνεις τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα χτυπάς στο μίξερ. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνεις το αλάτι, την κανέλα και το αλεύρι. Ανακατεύεις καλά.
Παίρνεις το μείγμα από το ένα μπολ και το ρίχνεις μέσα στο άλλο.

Προσθέτεις τα αβγά και το γάλα. Ανακατεύεις και τα ρίχνεις στο μίξερ. Τα πολτοποιείς. Βουτυρώνεις μία φόρμα για κέικ και ρίχνεις το μείγμα.
Έπειτα βάζεις τη φόρμα στο φούρνο και ψήνεις στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.

Μόλις ψηθεί το αφήνεις να κρυώσει λίγο. Παίρνεις ένα μπολάκι και βάζεις λίγο βούτυρο, ζάχαρη και κόρν φλέικς, κανέλα και ανακατεύεις πολύ καλά. Στο τέλος βάζεις το μείγμα αυτό πάνω από το κέικ.