Πεντανόστιμα τυροπιτάκια
Με γιαούρτι και γαλοπούλα
ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. γιαούρτι
2 αυγά
6 φέτες γαλοπούλα
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1/2 kg φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβεις σε μικρά κομμάτια τη γαλοπούλα και τη φέτα. Παίρνεις όλα τα υλικά και τα ρίχνεις σε μια μεγάλη λεκάνη και τα ανακατεύεις πολύ καλά.
Πλάθεις τα τυροπιτάκια στο μέγεθος που επιθυμείς και τα πατάς λίγο από πάνω. Τα βάζεις σε ένα ταψί και τα ψήνεις στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.