Υλικά

1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
50 γραμμάρια φουντούκια
400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κ.τ.σούπας βούτυρο
1 κ.τ.σούπας λικέρ
Τρούφα για την επικάλυψη


Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τρίβουμε στο multi τα φουντούκια και τα προσθέτουμε στη λεκάνη. 

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και τα προσθέτουμε στη λεκάνη.

Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά: το κακάο και το λικέρ και ανακατεύουμε πολύ καλά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά να σφίξει.

Πλάθουμε μπαλάκια και τα κυλάμε στην τρούφα. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.