ΥΛΙΚΑ

500g τυρί μασκαρπόνε
4 αυγά
30g Ζάχαρη
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
200ml λικέρ Χίου
50g ελληνικός καφές

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και τα προσθέτουμε στους κρόκους που τους έχουμε χτυπήσει με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε το μασκαρπόνε και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα. Σε ένα μεγάλο ρηχό μπόλ στρώνουμε μία σειρά σαβουαγιάρ, που τα έχουμε βουτήξει για 10'' στο λικερ μαστίχας.

Απλώνουμε τη μισή κρέμα. Στρώνουμε επάνω δεύτερη στρώση σαβουαγιάρ βουτηγμένα στη μαστίχα, και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Πασπαλίζουμε με ελληνικό καφέ.